14 mar 2019

Vision och maskindag i ACG-huset

Välkommen till Vision och Maskindagen i ACG-Huset

Onsdagen den 10 april kl 09.00-17.00

Kom och träffa vår trevliga och kunniga personal. Dagen till ära har vi extra många maskiner uppställda i vårt fina showroom som vi gärna demonstrerar för Er. Ni kommer även kunna ta del av  maskin- och materialerbjudanden och naturligtvis bjuder vi på fika och lunch under dagen, meddela oss om ev. allergier.

Anmäl er till sales@acgfyrtal.se senast 29:e mars.

Vi introducerar GCC’s ny stora S400 (CO2-laser) med en arbetsyta på hela 1016 x 610 mm och klarar en materialhöjd på 280 mm. Vi kommer också presentera flera olika fiberlaserlösningar.

Fyrfärg

Vi har UV-skrivare för tryck direkt på dina produkter! Vi kommer visa upp en helt ny flatbäddsskrivare för industrin (egenutvecklad) samt givetvis succén med vår alldeles egna maskin för tryck runt hela flaskan på mindre än 1 minut!

 

Lasergravyr

Vad är rätt lasermaskin för Dig? Det är en djungel att tänka på, som val av laserkälla med olika tuber, vilken strålkvalité passar dig ska du satsa på ett galvohuvud eller inte? Vi har extremt duktiga säljare och tekniker som jobbat med detta i decennier och kan guida Er rätt.

Dekal och etikettskrivare

Vi visar er senaste generationen CPM-100HG5 som kan kopplas mot nätverk och med förbättrade funktioner. Det är en prisvärd och användarvänlig märkmaskin som både skriver ut i färg och skär ut etiketter och dekaler.

Efter en tur hos oss kan ni även besöka våra systerföretag ACG Nyström och ACG Accent.

Produktområdet Brodyr & Textilprint hos ACG Nyström omfattar Brodyrmaskiner, Brodyrprogram, Brodyrlaser och Textilprinter där man på olika sätt vill profilera och förädla sina produkter både genom brodyr och genom printning.

På Vision och Maskindagen har vi fokus på den nya versionen DG16 av brodyrprogramvara från Pulse Microsystems, vi visar 1-huvuds brodyrmaskin för brodyr i butik och flerhuvuds brodyrmaskiner i vårt showroom samt textiltryck med Brother GTX-422 textilprinter.

 

ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. Vi erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept.

På Vision och Maskindagen visar vi naturligtvis våra olika typer av värmepressar och plottermaskiner, vi vill gärna träffa Er för att också dela med oss om vad digitaltryck-tekniken medför för fördelar för Er och miljön.

Vi visar också vårt Websystem och nyheter i det. Vi har även en ny app, som öppnar upp nya kanaler för att beställa transfers.

[top]