Utbildning Flexi Designer

Flexi Designer sätter en ny branschstandard med bra och enkla funktioner som maximerar produktionen. Att kunna koppla textlistor och jobba med serialisering ger hög produktivitet med stora tidsvinster.

Flexi är den ledande mjukvaran bland skylttillverkare och är lämpad för märkning av produkter inom industrin. Programvaran är speciellt anpassad för användning tillsammans med våra lasermaskiner och fyrfärgsprintrar.

Flexi är en programvara som är lätt att lära sig att använda även för dig som aldrig jobbat med ett designprogram. Du som redan jobbar med andra program kan enkelt anpassa dig med hjälp av programmets ”look a like” funktion som får Flexi att se ut som om det program du jobbar med.

flexidesigner_loggo

 

Grundkurs 1 dag

Utbildningen går igenom grunderna i programmet som behövs när man vill använda programmet för att tillverka skyltar, dekaler och logotyper.

Utbildningen handlar mycket om att ställa in FlexiDesigner för att få en smidig arbetsgång och förstå alla grundfunktioner och snabbkommandon. Men även grundläggande information kring hantering av  vektorer och raster gentemot drivrutinerna för en lasermaskin.

flexidesigner_software

 

Screen
Textkoppling
I programmet så betyder röd färg utskärning och svart färg gravyr. Filen skickas sedan till lasern som först graverar genom ytskicktet på plasten och sedan skär. Få dina skyltar så som du vill ha dem – direkt!
Skapa snabbt koppling mot textlistor med automatisk placering. Sparar både tid och datormus.