Rengöringsprodukter

Inox Top är en ny, högeffektiv specialprodukt för rengöring och vård av matta och polerade metallytor. Den är ett vattenbaserat medel och innehåller inga lösningsmedel samt är silikonfri. Inox Top innehåller biologiskt nedbrytbara komponenter och är inte allergiframkallande. Rengör och skyddar alla typer av metaller inklusive aluminium. Inox Top rengör och skyddar rostfritt, aluminium, krom, icke-järnmetaller, keramik, glas och plast. Inox Top avlägsnar damm, fingeravtryck, olja samt lättare kalk- och flygrostrester. Medlet är mycket effektivt och används med stor framgång inom restaurangbranschen, hotell, storkök, städbolag, hissföretag, reklam- och skyltföretag m.fl.

Kontakta oss för säkerhetsdatablad.

Inox Top Art.nr Storlek / Antal
Petflaska  421001 500 ml

 

 

Final Touch är ett snabbtorkande rengöringsmedel utan lösningsmedel. Final Touch 100 används som en sista rengöring innan limning, märkning, lackering eller målning. Den avlägsnar t.ex. fett, olja, vax, slipdamm, fingeravtryck och märken efter tuschpenna. Fördelar:

  • Snabbtorkande rengöringsmedel utan lösningsmedel
  • Gör helt rent – lämnar inte restprodukter
  • Kan använda på lackerade ytor, plast, glas, speglar, metaller och polerade ytor
  • Är ofarlig för användare och miljö
  • Ersätter T-sprit och Isopropanol
Final Touch Art.nr Storlek / Antal
Petflaska 421002 500 ml

 

 

Enviro solve är ett citrusbaserat lösnings- och rengöringsmedel utan petroleumdestillat. Produkterns aktivia ingrediens är citruslimonen. Enviro Solve tar mycket effektivt bort tejp- och klisterrester, silikon, olja, fett, skomärken, gummifläckar, asfaltfläckar, tjära med mera och kan användas på de flesta målade och omålade ytor som t.ex. metallytor, sten, tegel, betong och många plastsorter. (Obs! Kan skada visa plaster, kontrollera först på oviktig yta.)
Enviro solve Art.nr Storlek / Antal
Pumpflaska 421003 500 ml

 

 

Enviro Surface Cleaner Kombiprodukt – lösningsmedel och alkohol i en produkt. Den förenar förenar egenskaperna hos ett lösningsmedel med dem i en alkohol. Det gör att den blir snabbtorkande och effektiv. Enviro Surface Cleaner är ett universellt rengöringsmedel som kan användas i många olika verksamheter t ex metall-, textil-, tryck- och livsmedelsindustri. Kan användas på de flesta material såsom metall, sten, betong, marmor, klinker, kakel, trä och glas. Var lite försiktig med gummi och plast. Testa först på oviktig yta.
Final Touch Art.nr Storlek / Antal
Pumpflaska 421004 500 ml

 

 

Isopropanol är ett vanligt rengörings- och lösningsmedel.
Isopropanol Art.nr Storlek / Antal
Flaska ISO 1L 1L