Om ACG Fyrtal

 

Vi på ACG Fyrtal AB har under flera år bistått industriföretag med märkning och identifieringslösningar för industrin. Företaget startade i januari 2010 efter att Reimar Westerlind (äg. ACG Gruppen), Rolf Valkiainen och Johny Sjödin (äg. 4tal Lighthouse) valde att starta ett samarbete.Företagets mål var och är att ha olika agenturer som kompletterade varandra inom området Märkning och identifikation för industrin.
Team_Fyrtal

 

ACG Fyrtal säljer inte ”bara” en maskin utan arbetar med att hitta den optimala lösningen för just dina behov. Vi erbjuder flera olika metoder för att märka direkt på produkten från lasergravyr, rits- och nålprägling, thermotransferskrivare,  till UV-fyrfärgskrivare för tryck direkt på produkten.

Vårt stora kunnande tillsammans med service och support och vårt breda utbud gör att vi alltid har en lösning att erbjuda Dig. Våra maskiner och automationslösningar finns inom områden såsom verkstad, elektronik, process & kemi, logistik, sjukvård, försvar, skyltindustrin för att nämna några.

Så oavsett vad Du behöver märka, litet som stort, manuellt eller i automation så har vi lösningen för Dig.
Tveka inte att kontakta oss.

Läs mer om vår Nöjd kund garanti

huset1