05 Dec 2017

Nu söker vi Fyrfärgstekniker till Borås

Vårat mål är att alltid ge absolut bästa support och för att klara av vår expansion behöver vi förstärka med ytterligare en fyrfärgstekniker i Borås.

Du kommer att jobba med installation, utbildning och support med våra fyrfärgsmaskiner. Våra tekniker är vårat främsta verktyg för att få nöjda kunder och kunna sälja in fler lösningar till våra kunder, det är därför viktigt att du trivs med att skapa bra relationer och vara ute på kundbesök.

Arbetet innebär resor, främst inom landet men också mässor och utbildningar hos våra leverantörer utomlands. Körkort (B) och goda kunskaper i engelska är ett krav. Självklart har du goda datorkunskaper (Windows) och goda kunskaper från ex. Corel Draw eller Adobe Illustrator är meriterande.

Erfarenhet från storformatsskrivare, bläckstråle, planprinter eller liknande är meriterande men inget krav. Du skall ha ett gediget intresse för teknik och utveckling, vara kreativ och utåtriktad. Vi ser gärna att du ha någon form av teknisk utbildning, och gärna branscherfarenhet inom elektronik/felsökning.

Att arbeta självständigt och ta egna initiativ är en viktig egenskap. Du planerar själv dina resor, sköter support / demo och har tät kontakt med våra leverantörer. En lika viktig egenskap är naturligtvis att du kan jobba i grupp och har känsla för “teamwork”.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö genom mycket eget ansvar, trevliga arbetskamrater och humoristisk stämning med högt i tak i fräscha lokaler. Vill du vara med och utvecklas i en spännande framtid med oss? Om ovanstående passar in på dig, skicka in ditt personliga brev och CV till jobb@acgfyrtal.se. Om du har frågor är du välkommen att ringa Johny Sjödin eller Rolf Valkiainen på telefon 033-25 32 00.

Läs pdf

[top]