25 feb 2013

ACG Fyrtal besökte GCC i Taiwan!

Rolf & Niclas med över 25 års gemensam erfarenhet och samarbete med GCC fick äntligen möjligheten att besöka kontoret och fabriken i Taiwan i slutet på januari.

 

Kontor

 

Det var ett mycket uppskattat möte där vi fick tillfälle att diskutera förändringar på våra befintliga maskiner men också diskutera nya framtida maskiner för speciella ändamål. GCC är ett fantastiskt företag som jobbar hårt med att alltid ligga i framkant med sina maskiner.

 

← På bilden syns Niclas i diskussion med GCC ledning och teknik diskutera förändringar i Firmware till GCC´s LaserPro serie.

 

 

Middag

 

De såg otroligt positivt på våra inlägg och förslag till förbättringar och nya maskiner. Nu när vi har knutit ännu tätare kontakter och även fått en ”person” bakom namnen, så känner vi att vi också kan ge Er kunder bättre service och möjligheter framöver.

 

← Niclas, Cash (support chef) Rolf & Leonard (President)

 

 

 

 

Lasertest

 

Vi kommer redan i år att presentera 1 ev. 2 nya maskiner och den första blir redan på Plåt-mässan i Maj då vi kommer visa upp en laser för skärning i rostfritt plåt upp till 1,5 mm.

 

 

← Test av alla lasertuber sker innan montering, GCC är mycket noggranna och vi är glada att vara deras samarbetspartner i Sverige

[top]