Lasermaskiner

Lasermärkning
Lasermärkning passar för all typ av industriell märkning på de flesta typer av material, metall likväl som plast. Fördelarna med lasermärkning är många jämfört med gamla metoder som gravyr eller prägling. Med våra lasermärksystem får du en hållbar märkning med stor detaljrikedom och hög precision, det sker snabbt, tyst och utan en massa krångliga inställningar. Vi har de märksystem ni behöver.
GCC

 

Om GGC
GCC, är ett global ledande företag med tillverkning av professionella märksystem och laserutrustningar, utrustade med CO2- och fiberlaser från ledande tillverkare. Med GCC’s lasermaskiner får du en hög flexibilitet och märkhastighet vilket ger ett kostnadseffektivt och pålitligt produktionsflöde.

LaserPRO Spirit är den mest sålda lasergravyr maskinen tack vare sin enkla, robusta och pålitliga konstruktion. GCC har sammanställt en sida med filmer på deras lasermaskiner, vad man kan göra med dem samt på deras övriga sortiment.

Följ även GCC på instagram

LaserPro Spirit

Lasermaskinen LaserPro Spirit är en lasergravyr med stor kapacitet och som..
LaserPro S290 Fiber

S290 är en fiberlaser konstruerad för att prestera utmärkta resultat oav..

GCC LaserPro LFC

LFC Workstation är en arbetsstation med variationsmöjligheter och Er bekv..
StellarMark CO2

StellarMark C-serien är utrustade med CO2-laser och galvohuvud. Montering ..

 


laserevo

Om LaserEvo

LASEREVO har tjugo års erfarenhet av lasermärkning. Tack vare den kunskap vi har samlat på oss under åren gör det möjligt för oss att erbjuda ett brett och  komplett utbud av lösningar för märkning.

Vi har valt våra leverantörer med omsorg och kan erbjuda högsta kvalitet på utrustning, maximal tillförlitlighet och absolut säkerhet.

 

Diamond Line

Diamond Line fiberlasern är skapad för innovativ märkning, 3D gravyr, oc..
Platinum Line

Platium Line fiberlaser är den av våra lasrar med bäst kvalité. Den gen..

Gold Line

Gold Line fiberlaser är vår instegsmodell. Billig men fortfarande mycket ..