Mässor

Vi på ACG Fyrtal AB har under flera år hjälpt företag med märkning och identifieringsbehov. Oavsett vad det gäller för märkning så har vi maskinlösningen för er. Vårt kunnande tillsammans med ett brett maskinutbud gör att vi alltid har en lösning att erbjuda dig.

Välkomna att besöka oss på mässorna!


Nordic Profile Fair

Den 15-16 augusti 2018 bjuds du som arbetar med promotionprodukter in till profil- och reklambranschens starkaste träffpunkt för spännande möten med återförsäljare och leverantörer på Elmia i Jönköping.

Ni hittar oss i Monter: A05:08

Läs mer här.

15-16
Aug 2018

Trä och Teknik

Den 28-31:e Augusti ställer vi ut på Trä och Teknik mässan på Svenska mässan i Göteborg

Trä & Teknik erbjuder ett unikt tillfälle för alla som på något sätt arbetar med trä att uppdatera sig inom ny teknik, hitta de effektivaste lösningarna och få inspiration av hur andra företag, stora som små, tar sig framåt på marknaden.

Ni hittar oss i monter: C00:14

Läs mer här.

28-31
Aug 2018

Nordic Property Expo

Den 11-12:e september ställer vi ut på Nordic Property EXPO på Svenska mässan

Nordic PropertyExpo – en helt ny konferens, mötesplats och mässa för den nordiska fastighetsmarknaden. Ingen annan mötesplats samlar alla som utvecklar, driver och investerar i fastighetsbranschen på samma omfattande sätt. Här får du som utställare möjlighet att träffa hela branschen både från den privata fastighetsmarknaden och allmännyttan.

Ni hittar oss i monter: A03:21

Läs mer här.

11-12
Sep 2018

Scanautomatic & Process Teknik

Den 9-11:e oktober ställer vi ut på Scanautomatic och Process Teknik mässan i Göteborg

Här samlas mer än 10 000 besökare från svensk industri för att göra affärer, kompetensutvecklas och ta del av den senaste tekniken, se nya komponenter samt lösningar för svensk industri.

Besök oss i monter: A00:01

Läs mer här

9-11
Okt 2018

Subcontractor

Den 13-16:e November ställer vi ut på Subcontrator på Elmia

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Besök oss i monter: B02:49

Läs mer här

13-16
Nov 2018