26 mar 2020

Hur kan vi hjälpa Er?

Information i virustider

Vi är såklart väldigt ödmjuka inför det rådande läget och vill meddela att vi noga följer myndigheternas rekommendationer. Framtiden är oviss men i dagsläget så är vi igång och rullar på som vanligt.

Framtida arbetssätt!

Så länge vi har möjlighet fortsätter vi att jobba hårt för att hjälpa våra kunder men kanske på andra sätt än vad vi alla är vana vid. Så här kan vi hjälpa er:

  • Våra säljare tillhandahåller demos online
  • Distansutbildning på våra mjukvaror
  • Kan ni inte ta emot besök av våra tekniker men är i stort behov av en service på er maskin – skicka den till oss så fixar vi den

Extra skyddsåtgärder

Med hänsyn till den senaste tidens utveckling gällande Coronaviruset vill vi assistera med hjälp och kunskap för att sprida budskapet.

Vi har tagit fram lite olika mallar till Lighthouse som kan hjälpa till att sprida budskapet och förhoppningsvis minska spridningen av viruset. Vi har satt samman en film som visar hur snabbt och smidigt det är att skapa egna dekaler till våra märkmaskiner CPM-100 och CPM-200.

Ta del av dekalerna på våra supportsidor (ni måste vara inloggade för att se supportsidorna).

Lighthouse CPM-100/CPM-200 – Skapa dekaler – ACG Fyrtal AB

Våra dekalmaskiner är för dig som behöver göra dekaler, etiketter eller skyltar i valfri färg, form och storlek. Maskinerna både skriver samt konturskär deka…

[top]