18 okt 2018

ACG Fyrtal söker ny ekonomiansvarig

Vårat mål är att ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi bygger affärsrelationer som ska kunna växa och utvecklas över tid. Nu har vår ekonomiansvarig har valt att flytta till varmare breddgrader (av någon konstig anledning som vi inte förstår) och därför söker vi en ny ekonomiansvarig till vårt trevliga Boråskontor.

Du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter såsom:
• Löpande redovisning med tillhörande månadsavstämning
• Skattedeklarationer
• Månads, kvartals- och årsbokslut
• Lön och tidsredovisning
• Erfarenhet av Pyramid och Office är meriterande

Du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Att arbeta självständigt och ta egna initiativ är en mycket viktig egenskap. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss och passa för tjänsten bör du vara en positiv person som gillar att ge god och snabb service. Du arbetar systematiskt, har lätt för att själv prioritera och är noggrann.

Vi tror också att du är bra på att samarbeta och trivs i en mindre organisation där ditt arbete syns och uppskattas. ACG Fyrtal ingår i en koncern där samarbete mellan bolagen är viktigt.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö genom mycket eget ansvar, trevliga arbetskamrater och humoristisk stämning med högt i tak.

Vill du vara med och utvecklas i en spännande framtid med oss? Om ovanstående passar in på dig, skicka in din ansökan och CV till jobb@acgfyrtal.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Johny Sjödin på telefon 033-25 32 00 (tryck 9 i växeln).

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

[top]